Koncert felvételek, videóklip gyűjtemények --> ajánlók, kritikák, vélemények
  • blackgamer
    #1
    Sziasztok!

    Boltokban egyre szélesebb polcok kellenek már a zene dvd-knek. Ez nem is csoda, hiszen mára szinte az összes magára adó együttes megjelentetett legalább egy filmhordozót is.
    Én is azt vettem észre, hogy már alig férek el a sok zenés toktól. Úgy gondolom, hogy az audió élményen túl képi világ is jó dolog egy-egy együttes megismeréséhez, legyen az koncert videó, összes klip gyűjtemény, vagy csak egy dokumentumfilm.

    Külföldön ezt ki is használják, nálunk sajnos még gyerekcipőben ját a dolog, bár van néhány előadó akik megjelentetnek dvd-ket, pl. Ákos, Tankcsapda.
    Pedig tőlünk nyugatabbra a kiadók, sőt a klipet készítő cég is kiad válogatás dvd-t, mihelyt összejött annyi klip. Ez azért is jó, mert a kevés klippel rendelkező együttesek is megjelenthetnek hordozón.
    Örülnék neki ha Magyarországon is beindulna a dolog, én pl. biztos megvennék valami magyar punk dvd válogatást ha lenne. De sajnos nincs :(
    Az is sokszor van, hogy bemegyek egy üzletbe és nem lehet kapni a kiszemelt dvd-t (ekkor jön a neten keresés), viszont a turkálókban lehet egész jó klip válogatásokat találni potom pénzért.

    Szóval várok ide minden (pozitív) észrevételt, dvd ajánlókat, ki mit vett/látott utoljára, mi tetszett, mit hiányolt a lemezről.

    Blackgamer