• BlackRose
    #3
    Szóval ezek szerint az ország 40% IT szakember?
    Na ez így nem jó. Ha valaki naponta ül a gép előtt és netezik, levelet ír meg tudja az alapvető használatot az még attól nem ért a számítógépekhez, az csak csupán használja. Tehát ez így biztos nem jó, az ország 98% nem ért a számítógépekhez (kb.) de 60% nem tudja használni ez már esetleg közelebb áll a valósághoz.
    Tehát ha valaki használja a gépet akkor az még véletlenül sem jelenti, hogy ért is hozzá, na hányan vannak azok akik átlagos vagy átlagon felüli userek és csak nagyon abstraktúl, nagyon általánossan tudják, hogy mi is a számítógép, és, hogy mi a működési elve. Tehát ezek az emberek sem értenek a számítógépekhez, de erre nincs is szükségük. Ez nem is baj. Úgyanígy van ez pl. az élet más területén is, attól, hogy valamit használunk még nem jelenti, hogy értünk is hozzá... értünk e az autóhoz mindannyian, vagy csak ismerjük az interface-t (gáz, fék, kormány stb.) és vezetünk. Na ez így van a számítógépekkel is, és 90% esetben szó sem lehet hozzáértésről...
    Na az viszont már baj, hogy ha 60% nem használja azt ami nélkül szerintem lehetetlen ma minőséges életet élni (számítógép) egy 50 éven aluli személynek.