ki beszél itt árról te...a piacképességet nem feltétlenül az ár fogja megszabni...
1. Hülyék lennének olcsón eladni, amugymeg a technologia gyártása, sokszorositása sem egy olcsó dolog sztem. elvégre nem egy müanyag korongrol beszélünk már mint régebben, szal nem tudják 100 ft-on elöállitani.
2. Nem az alényeg hogy olcso, hanem hogy világszerte el tudják e terjeszteni. Az egyik ilyen legjobb eszköz, hogy a Mozi filmeket ezeken terjesztenék. De nem fogják tudni! Mert a HD-DVD és BLurayben fog eldölni a vita. Miért? a Sorozatgyártás (olcso, és a dvd gyártásra alapszik) + Lejátszás (sok embernek van már dvd-lejátszoja).
Összefoglalva, lehetetlen lenne egykét éven belül Piacképessé tenni egy olyan terméket, amire nincs megfelelő piaci Igény. Mert szted az emberek ezrével fogják venni??? Hidd el nem lesz ez olcsóbb sokkal egy vinyónál. 300 Gbyte sztem olyan 20.000 körül fog mozogni. Vagy akkor legyen 15.
De akkor gondolj bele. TE MEGVENNÉL 1 DVD-t 15-20.000 ÉRT??? (+artisjus +adó +kiadó haszna stb.)
mint mondtam lejjebb...másodlagos vinyoként fog elterjedni max, tuti hogy nem lesz szorakoztato elektronikai hordozo egység. semmilyen téren. Túl drága lesz a médium.