Hali!
Külön azért, mert eladta, nem tisztelem. Viszont jól tette! Amiért megírta, tisztelem.
Strogg!
Értem az álláspontod. DE! Sajnos egy előzetesből, egy rádióban leadott számból, egy demóból nem lehet a teljes termékre következtetni, Soxor megpróbáltam, és mindig mellényúltam....
Viszont, ha tetszik valami, amit letöltöttem, és eljutodáig, hogy ki is írjam, azt tuti megveszem. Persze nem azon az áron, amit a megjelenésekor kérnek érte, mert pofátlanul drága. (hogy finoman fogalmazzak.) Tudod, elméletileg ezért (is) vannak kormányok a világon, hogy megvédjék a jónépet. Csak sajnos erről megfelejtkeznek...
Ezért említettem a polgári engedetlenséget. Ugyanis itt nem más folyik, mint rablás, és minél több bőr lehúzása az emberekről. Vagy Te mivel magyarázod a MAHASZ matricát, amiért semmit nem kapsz? Ha senki sem venné ezeket a vackokat, mi több, senki sem warezolna, akkor a matrica árát emelnék a csillagos égig, és ugyanúgy panaszkodnának... A matricákból meg jól megélnének, hiszen az minden memória kártyán, vinyón, szkenneren, nyomtatón! stb ott van.
Hidd el nekem, semmi fegyver nincs a kezünkben ellenük. Csak, egy ellenszervezet felálítása lehetne a megfelelő lépés, de annyira kriminalizálták az ellenfeleiket, hogy azt senki sem meri meglépni...