suncee#47
miert lennek fanatikus, en jaccani szeretek! nezd c64-em volt eloszor, szal nem 13 eves vagyok, DE mostanaban qrvara elegem van a PCkbol (pedig nem panaszkodhatom A64, 7800 Gt stb.), quake 1-t toltam 3 evig, quake3 at szinten legalabb 3 evig, utana BF-nek DC modja, vartam BFII-t es egy nagy raklap szart kaptam tele buggal (jatek persze megveve eredetibe), utalom hogy drivert kell vadasznom hogy az arnyek a megfelelo helyen legyen, tudod biztos oregszem, de ezek mar nem kihivasok hanem idegesito dolgok es egyszeruen csak az MS-el van bajom nintendoval semmi (en meg bennuk bizom hogy vmi nagy dolog keszul, nem is kizart a nagy titkolozas miatt)
szal ami miatt te szereted a boxot en az miatt gyulolom, de csak hogy megertsd nem vagyok fanboy, hanem a box nem teccik (pontosabban az amit az MS muvel)
kihoztak a boxot es tul koran kifuttatjak, mert nem m1, szarnak arra aki 1-2 eve vette, neki nincs tovabb, persze lehet azt mondani jo lesz lejacconak csak egy asztal divx, dvd mp3 player 10 Ft, szal annak kicsit draga
strapabiro :) ne viccelj mar mi a fasznak legyen egy konzol strapabiro, a kulonbseg annyi, hogy az MS tudott kisebbet csinalni az M meg szart az egeszre (gamecube meg mar alapbol icipici volt), szal latod neked strapabiro konzol kell, en nem akarok vele semmit csak jaccani es azert ha egymasmelle tesszuk a PS-twot meg a bvoxot eleg funny ahogy mutatnak.
szal 1 szonak is szaz a vege en nem tartom magam fanbojnak csak azt veszem meg ami nekem a legjobban megfelel es pl. nem akarok csak azert fizetni mert jaccom neten.
Tok zsir lenne hogy MORTAL KOMBATozok neten ps2-vel es ezert meg +ba fizetnem is kellene, na ne live ROXX