• Japep
    Köszi a válaszokat! :)

Egyébként eleinte én is bridge gépen gondolkodtam, de amikor láttam, hogy nem sokkal drágább egy DSLR (pl Nikon D3200), elkezdtem afelé orientálódni. De teljesen igazatok van, először meg kellene tanulni használni, aztán ha látom, hogy érdekel, van rá időm, akkor már az igényeimnek megfelelő DSLR-t is vehetnék.

A kérdésem még annyi, hogy egy bridge gépen (pl a Canon sx60 hs, amit ajánlasz) megvannak ugyanazok a beállítási lehetőségek, mint egy tükörreflexes gépen? Mármint nem "butítja el" a felhasználót, mint egy egyszerű digitális fényképezőgép (amin szinte minden automatikus)? Gondolok itt a fehéregyensúlyra, ISO, záridő, stb? :)

Ebben a Canonban pont az az óriási zoomérték (65x) ijeszt meg, hogy nem-e csak egy marketinggép, amit ezzel tudnak eladni. :)
    Gondolom kereső ezen ugyanúgy van. Egyébként korábban már én is szemeztem ezzel a géppel.
    Csak nem zavaró, hogy nem lehet manuálisan állítani a fókuszt (mármint tekergetve az objektívet), és gombokkal kell? Nem nehezíti meg ez a ráállást egy adott kompozícióra?