kellékek, anyagok, technikák
  • BrianDK
    #87
    Újabb esemény történt... Muszáj leírnom, és kérnem benneteket, hogy adjatok olyan tanácsot, amely működhet, és nem nehéz egy magam-fajta, törvényt tisztelő és betartani igyekvő, humán végzettségű embernek.

    Ma két hét kihagyás után, újra előfordult az ebben a témában már többször is leírt probléma. Nagyjából olyan hangon húzatta a rendszerét a seggfej, hogy szinte kiszakadt a fejünkből az agyunk. Tekintettel arra, hogy párom már a trónörököst várja, mondjuk nyugalomra lenne szüksége. Lement, és ezúttal Ő kérte meg a seggfejet, hogy halkítsa le a rendszerét, és hogy találjunk ki valamit, ami mindkettőnknek megfelelne. Az arc a 3. becsengetésre nyitotta csak ki az ajtót és azzal kezdte, hogy mi f*szt képzelünk mi magunkról, hogy lejárkálunk hozzá? Majd elkezdett vele is fenyegetőzni, hogy kinyitja a rácsot, és majd jól ellátja a baját a kedvesemnek is. Persze ez volt a pillanat, amikor a (Gáz)pisztolyommal lesétáltam. Tanúja voltam a beszélgetés végének, amely már jócskán anyázássá fajult, valamint (!) a seggfej letolta - persze a rács mögött maradva - a nadrágját és ajánlatot tett nekünk, hogy nyaljuk ki a seggét!
    Ezután egy "vegyél már vissza magadból, te f*sz" szavak előrebocsátásával akartam elejét venni a folytatásnak. Párom citált, hogy menjünk, mert nincs értelme, és ha jól hallottuk, akkor az ő barátnője is húzta vissza, hogy ne jöjjön utánunk. Persze én sem voltam rest, addigra csőre is húztam a fegyvert, hátha abból ért...
    Ha lelövöm, annyit kapok érte, mint egy rendes emberért, tehát nem éri meg... ha megverem, szintén nem, pedig mind az eszközeim, mind a hátterem megvan hozzá - ezt inkább nem részletezném, de átmentem már pár dolgon. Tehát mit tegyek? Jelents(ük)em fel? Az meghozná a megoldást?

    Egyébként elsősorban a padlót fogjuk szigetelni. Kétféle réteget fogunk lefektetni és majd arra megy vissza ezúttal laminált parketta. A belső építész szerint ez meghozza a várt hatást, és ha nem is szünteti meg teljesen a problémát, nagyban hozzájárul a nyugalmunkhoz.