kellékek, anyagok, technikák
 • BrianDK
  #85
  Tavasszal megcsináljuk a hangszigetelést. Ez most már biztos, tekintettel arra, hogy úgy néz ki, nyáron jön a trónörökös. Persze hihetetlen, hogy nekem kell költenem a lakásra, azért mert más idióta, de nem tehetek mást. A családom, a gyermekem és a saját nyugalmam mindent megér.

  Írtunk a kerületi önkormányzatnak, akik visszaírták, hogy Csendháborításnak lazán megáll a dolog. Nem tudom azonban, hogy van-e értelme. Kérdem én: ha megbüntetik, meg fog változni valami?

  A hangszigetelésről részletesen fogok írni nektek, azt is mennyibe került és aztán azt is, volt-e értelme - magyarán szigetel-e annyit, amennyit kell. Mi reménykedünk benne, mert ugye mindenki azt csinál a saját lakásában, amit akar - ha hagyják. Mert én pl. pihenni szeretnék.
  Most már úgy vagyunk vele, hogy az előtakarékossági befektetésünk lejár 13-14 év múlva és akkor mindenképpen családi házba költözünk, persze azt is meg fogjuk nézni, hogy hová. Persze reméljük, hogy előbb üt be egy lottó főnyeremény és akkor nyilván hamarabb. Vagy esetleg - ebben nem reménykedünk, csak eshetőleges - egy családi örökség, ami kapcsán megint csak kint lennénk a vízből. Mindazonáltal ahogy Babylon is írta, egy 10 emeletesben a 8. emeleten lakónak pl. abszolút nem probléma, ami az 1. emeleten történik.

  Ja... és még valami. Ma jó két órán keresztül hallgattunk Gregorian énekeket ezúttal a fölöttünk lakótól...