kellékek, anyagok, technikák
 • BrianDK
  #72
  Sziasztok! Van egy problémám... Társasházba költöztünk márciusban. Amikor a lakást megnéztük valahogy nem tűnt fel, csak mikor már elkezdtük itt élni kedvesemmel az életünket, hogy az alattunk lakó egy idióta. Nem a mi szobánk, hanem a gyerekszoba alatt lévő szobából olyan erővel döngölteti a mélynyomóját, hogy a saját gondolatainkat nem halljuk, de nem csak a felette lévő szobában, hanem a másikban sem.
  Akárhányszor mentem le eddig hozzá (2*) mindig elküldött a bús-büdös-p*csába. Most épp azzal, hogy kedd délután azt csinál, amit akar. Nem akartam ismertetni a jogait, ezt a régi munkámban gyakran megtettem, elég volt. Elmondta, hogy őt az zavarja, hogy a kutyám jön-megy a lakásban, mégsem jön fel. Hozzá kell tennem, hogy egy alig 3 kg-os tacskókölyökről van szó.
  A kérdésem a következő lenne: mivel Ő nem hajlandó lehalkítani a "zenéjét" (amiből a zenét nem is halljuk, csak a mélynyomót) elképzelhető-e, hogy hangszigetelem a szobánkat (esetleg mindkettőt) és ez működik? Rövidesen gyereket szeretnénk, és igen kellemetlen élményben lenne része legalább 15 évig ezt hallgatnia. Szóval a kérdés az, hogy működhet-e, hogy én hangszigeteljem a szobákat, és akkor talán nem hallanám a szarát?
  Válaszotokat előre is köszönöm!