Dolgozni csak az tud, aki akar...
-
memo #1 Segítség!!!
Kérlek olvasd végig!!
A segítségeteket szeretném kérni, amit előre is köszönök. 40 éves, epilepsziás férfi vagyok, aki eddig rokkantnyugdíjas volt. Semmilyen káros szenvedélyem nincs, csak egy: rendszeresen szedem a kezelőorvosom által írt gyógyszereket. Emiatt rosszulléteim szerencsére nincsenek. Ezért az utolsó felülvizsgálaton a ”tisztelt bizottság”, nyugdíjamat megszüntette és visszaminősített 50%-os munkaképességűnek. Ami havi 21 ezer pár forintot jelent. Ebből csak a gyógyszer több mint 6 ezer HUF. Rokkantnyugdíjas szüleimmel élek együtt (édesanyám 100%-os), és tulajdonképpen ők tartanak el. Szeretnék és tudnék is dolgozni, de sajnos egy veszprém megyei faluban és 40 km-es körzetében ezzel a betegséggel ez lehetetlen!! A fővárosba szeretnék menni, ahol több munkáltatóval is beszéltem és szívesen alkalmaznának. Viszont ehhez lakásmegoldás szükséges. Kb 250 ezer HUF kellene, amiből 110 már meg is van, de nem szükséges ez az összeg, ha esetleg tudtok valami más megoldást is ajánlani, vagy tanácsot adni! Internetem nincs, néhány naponként, jó emberek, jó szívének köszönhetően tudok némi időt a világhálón tölteni. E-mailt viszont a telefonomon tudok olvasni (a pannonnál van az-azóta már nem rendelhető 400-as WAP-om). A fent leírtakat mind igazolni tudom orvosi és egyéb papírokkal.
Ezek néhány napon belül egy UltraWeb oldalon láthatóak lesznek. Addig is, ha bármilyen okosságot, segítséget tudtok adni, kérlek írjatok az [email protected], [email protected] vagy a [email protected] címek valamelyikére. Mindent elfogadok, bármilyen csekély pénzt, lakáslehetőséget, otthon végezhető tényleges munkát amiből meg tudom keresni a fővárosba való költözésemhez szükséges pénzt…bármit.
Ott az adódó kérdésekre is szívesen válaszolok! Azt hiszem becsületes ember vagyok, tehát tanácsot, segítséget kérek ha lehet, nem okoskodást. Ha szükséges a bankszámlaszámot, telefonszámot, lakcímet, bármit ami szükséges is, csak e-mailben adom meg.
Kalandorok kíméljenek ez nem egy játék,hanem az ÉLETEM!!
Köszönöm, hogy elolvastátok ezt az irományt! Több sikert kívánok mindenkinek mint amennyi nekem van…