Önvédelem
  • PrasCo
    #439
    Belepofázás a Haditechnikai Topic jelenlegi témájába.
    ---------


    ...én nem értek mindehhez, egyedül a bírósági részével van tapasztalatom, de ha ahhoz mérem, mindenki itt nyugodtan öldökli le elvben hármasával a támadóit... heh.
    Ugyan.

    Közeli hozzátartozómat (testvéremet) indíték nélkül(!!), hobbiból elkapták egy körre a bankautomatánál négyen. Lerántották, megrugdalták, még a pénzt sem vették el tőle. Bíróság... elkövetők kaptak asszem egy év felfüggesztettet, egyébként barátságosan odasúgta egyik, hivatalban forgó haverja a testvéremnek, hogy az a szerencséje gyakorlatilag, hogy nem ütött vissza...
    Igen, így. Szerencséje, hogy még csak vissza sem ütött (ja, lehetősége nem volt rá...), mert csúnyán fonákjára vihették volna a rengeteg kiskapuval a támadói akkor az esetet.

    Mert ugye hol lesz szemtanú? Mindenki elspriccel onnan. (Gondolom, nem a Fő tér kellős közepén rohan le délután ötkor hat símaszkos...) Köztéri kamera nem lesz, ha lesz, jó esély van rá, hogy 1.) nem működik 2.) utánzat. /Családunk ügyében az első eset adódott/ És a bíróság mit fog látni? Egy nyolc napon belülit kapottat /aki hamarosan sértettből vádlott lesz/; meg egy hapsit, akinek golyó van a hasában.
    Innentől mindenkinek a fantáziájára bízom, hogy ki fogja szebbik felén megfogni a magyar igazságügyet...