mai fiatalok...
  • Ackro
    #732
    mai fiatalok? pfff
    hányinger amit az iskolákban csinálnak meg az, hogy neki joga van -mondjuk erről a hülye társadalom azaz mi tehetünk- na persze!
    jogai vannak! meg nem adunk nekik egyest alsó tagozatban (végülis nem olyan fontos megtanulni írni-olvasni), nehogy megsérüljön a kis lelki világuk...
    akinek vannak jogai annak kötelezettségei is vannak de ezek már azt csinálnak amit akarnak! csak a szex meg a szipó! :) meg a buzi lájkolós közösségi oldalak meg felszínes és sivár értékrend.
    persze nem ők az igazi hibásak mert a szüleiktől büdösödik az új generáció és lássuk be a mai szülői korosztály is egy halom szar: a társadalmi különbségek egyre inkább kontrasztosak van a semmittevő miller aki beleszarik minden(ki)be meg a csóri hatszázgyerekes mert unalmában fiall, meg lehet ingyenélni segélyekből aztán meg rinyál, hogy nem tudja eltartani.
    a másik, hogy vagy mindenki akkor megy szabadságra amikor én vagy nem tudom, de szerintem nincs nagyobb forgalma egy tesconak vagy corának mint hétközben munkaidőben csak tudnám hogy a faszba lehet megpakolni úgy a kosarat a semmittevésből, hogy kitörjön a kereke míg kitolja az x5-ös bmw-ig a parkolóba.
    na jó kezdek elkalandozni...
    egy gondolat még: aki dolgozik, annak nincs ideje pénzt keresni és sajnos az marad fenn aki lop, csal, hazudik és ezt a magatartást plántáljuk a jövő generációkba akik ezt egyre profibban és egyre hidegebb vérrel fogják művelni.
    tisztelet annak az egyre fogyó kivételnek akik majd ezt a két parazita osztályt tartják el becsületes munkával a jövőben is.
    na jó inkább megyek megnézem, hogy beálltam e a ferrarival a teremgarázsomba aztán úszom egyet lefekvés előtt, holnap nehéz napom lesz, le kell ugranom máltára mert beázott a nyaralóm pincéje és hát az embernek mindent magának kell intéznie! borzasztó, hogy manapság milyen nehéz rendes személyzetet találni! :)