Szerintem az egész amcsi UFO mizéria mögött az van, hogy a kormányuk ezzel akarja leplezni a hadi kisérleteit.Pölö mielőtt elismerték a F–117A létezését, ugrásszerűen megnövekedett az UFO észlelések száma a teszt bázis környékén. Asszem célravezetőbb nekik hagyni a jó népet, hogy kitalálja a hülyeségeit, mint hogy beismerjék, hogy egy titkos vadászbombázót tesztelnek.
A másik, hogy nem tudom mi alapján gondolják egyesek azt, hogy pont az amcsikkal vették fel a kapcsolatot a földönkívüliek, ez egy nagy rakás amerikaalegjobb maszlag. Szerencsétlen UFO honnan a rákból tudná, hogy mi az aktuális politikai helyzet? Vagy hogy egyálltalán hol vannak az országhatárok?
Ennek ellenére elképzelhetőnek tartom, hogy régebben kapcsolatot teremtettek velünk földönkívüliek. Elsősorban a vallásokra gondolok, szerintem nagyon is lehetséges, hogy az egész hit dolog az UFO-kból indult ki, hisz ha meglát egy inka, vagy akármilyen régi civilizáció szülötte egy földönkívülit, nem azt fogja mondani, hogy "dik má' gazsi ottan egy oan JUFÓ, hö gyósan mennyünk a TÉVÉ 2-be", hanem valszeg Isteneket lát benne, lsd felfedezések kora.........
Viszont a daniken féle baromságoktól bele áll az agyamba az ideg, az oké, hogy viszonylag jó az alap elképzelése, de ha meglát egy maja szardarabot abban is rögtön rakétát, meg földönkívüli űrhajót lát, mer olyan az alakja.....