• dirty dogg
    ebben igazad van, hogy egy bizonyos szint felett igénytelenek, de....a windows szerintem kielégíti az átlag ember igényeit (sőt). lehet, hogy nincs benne olyan tűzfal meg mél szerver mint mondjuk a suse-ban (most ugye rá lehet vágni, hogy az a legszarabb, meg ne jelentse a suse a linuxot...nem is akarom azonosítani, csak azt ismerem, ezért hoztam azt fel példának), de a windowst jóval egyszerűbb kezelni. mondjuk elsőre cd-t lejátszani (csak, hogy maradjunk a másik témánál). és éppen ezért, mert egyszerű ezt használják és fogják is használni.

és igazad van abban is, hogy én nem ismerek olyan op rendszert, amire azt mondhatnám, hogy reális esélye van nem is letaszítani, hanem csak megingatni a win egyeduralmát. légyszíves oszd meg velem, ha ismersz ilyet, mert szívesen olvasnék róla. (linux disztribúciók kihúzva, osx - csak machintos, novell suse desktop kihúzva)

az audió cd-ről pedig meggyőződésem, hogy 24bites, de lehet, hogy most egy évtizedes meggyőződést fogsz megdönteni....utánnanézek)