Nero7 és 8
  • Max7
    Huh mennyi gondotok van mióta kicsit hanyagolom a fórumot, na próbáljuk őket rendberakni :)

#669: Több mint valószínű hogy codec hiba, én dv cameráról nyomattam fel filmet igaz elvesződtem vele mire minden rendbe lett, de inkább azt ajánlom, hogy a tv tunerhez kapott drivert használd szerintem az egészségesebb!

#670: ha a késöbbiekben nem szeretnéd lejátszón emgnézni akkor egyszerűen adatként írd ki ezt gondolom nem kell magyarázni!

#671: A lemez attól még megíródott, de lehetet adatvesztés is! Erre a legegyszerűbb módszer ha először az egész lemez tartalmát megpróbálod felmásolni a vinyóra és ha sikerül hibaüzi nélkül akkor elvileg minden olvasható, utánna pl totalcommanderrel vagy bámi más programmal ellenörizd le az eredeti tartalmat ami még a vinyódon van a dvd-n lévő adattal és ha egyezik és nincs gond akkor csak a néronak volt rossz napja!

#672-673: nem minden képfájlt képes lekezelni a nero de alapjáraton telepítésnél megkérdezi hogy társítsa-e az adott kiterjesztéseket, ha ott kiválasztod akkor egy egyszerű enterrel megnyilik a nero (képfájlra kell enterezni!)

#675: milyen hibaüzenet? :) valahogy ez kimaradt, szerintem a vistát egyenlőre hanyagold, de te tudod!

#676: a nero már 9.0 tart szerintem nincs értelme 7.7-el vesződni! Amúgy azért fejlődik a verziószám mert javítanak rajta valamit lehet hogy pont azt! Én legyen az bármilyen program, letesztelem hogy jó-e arra amire én szeretném hazsnálni és azt használom és ha sokat fejlődött a progi akkor váltok frisebbre!

#677: csak 1db exe fájlról szeretnél image fájlt csinálni vagy az egész cd-ről? ha az egész cd-ről akkor válaszd a cd másolást és amikor elindítod az írást megkérdezi hogy melyik írót használja, ott válaszd ki az image recordert! ha csak exe-ről szeretnél akkor csinálj egy összeálítást utánna ugyan úgy mint ahogy feljebb leírtam!

#681: mielött rákattintasz az írás gombra legördülő menüben ott van, vagy előfordulhat hogy nincs ott, javaslom hogy használj rendes lemezt ne noname-t!

#682: valami hasonló problémám volt nekem is serialszám csere oldotta meg a dolgot annó!