• NEXUS6
    Off

Büntipont;)))
    Volt egy kis afférom egy bizonyos Mortimer nevű titokzatos egyénnel (valszeg nem az aki a 21-es buszon lemészárolta a cigánykrapekot, bár kitudja)
    Szal az egész a jelenlegi mottómhoz kapcsolódó cikk fóruma körül zajlott, ami ugye szőrén szálán megsemmisült, köddé vált, elnyelte a feketefing.
    Én a magam módján ezt más fórumokban jeleztem, és más emberkék figyelmét is igyekeztem felhívni a cenzúra és a szerzői jog (merhogy tök jó poénokat írogattunk, szerintem;)) ilyetén való, a fejlett demokráciákban példanélkülálló sárbatiprására.

Sajnos a konfliktus esztelen és értelmetlen eszkalálódásának lehettünk tanui, midőn, az összes ilyen témájú beírásaim szépen kezdtek eltünni, azokkal egyetemben, amelyek az eltűnések gyakoriságára hívták fel a tisztelt nagyérdemű figyelmét.

A harc viszont új dimenzióba lépett amikor, megkaptam az első sárga cédulámat, épp az ismételt beírásokra hívatkozva. Valójában a tudatalattim sötétebbik fele titokban mindíg is áhítozott egy ilyenfajta morbid elismerésre, és mint ha gát szakadt volna fel bennem ez a sötét erő még többet akart belőle. Szal elkezdtem ráhajtani a sárga háromszögere.
    És amúgy ez volt az a pillanat, amikor kibuggyant belőlem a hadakozástól egyáltalán meg nem rettenő hun, kun, és székely őseimnek ilyenkor használatos jelmondata: "Ha harc, hát akkú' lögyön harc!"
    De mint azt a kiskast szórabíró talján hadvezér (Mond-te-kukori) óta tudjuk, a háborúhoz 3 dolog kell, ezek közül az egyik a pénz, amásik kettőre sajnos nem emékszem. (De akik hasonló feledékenységben szenvednek azok szerint a másik kettő is ugyan az, bár ez szerintem csak a hanyag eleganciával leplezett dinkaság, bár lehet hogy még is csak nekik van igazuk).
    Szal, ekkor drága pízért (500 ruppó ugye/ csórógyerkeknek ugyan beírják hogy 100, de ez nem igaz) sms-t és a később a mobilszámla látványa miatt szaporodó őszz hajszálaimat nem sajnálva regisztráltattam magam.
    Közben mintegy elterelő hadműveletként hozzászólásaimben az átokkal sújtott múmia kimondhatatlan nevét kezdtem elrejteni. A rejtést hadműveleti szempontból oly csodálatos sikkerel hajtottam végre, hogy mindezidáig valószínűleg csak te tudsz az egészről rajtam kívül, viszont akkor mit ér az egész ugye? na mindegy!

Az ekkorra lezajló regisztrációs folyamat viszont befejeződött, és ez végre kezembe adta azt a végső fegyvert, amilyenről a 3. birodalom is csak álmodott végóráiban!
    Tehát ekkor mottómban helyeztem el a kimondhatatlan nevű múmia nevét!!!!
    -akivel valszeg Mortimer valami fajta rokoni kapcsolatban áll, ami megmagyarázhatja kissé különösnek tűnő sértettségét, valahányszor eme történelmi jelentőségű emberi maradvány pejoratív módon szóba kerül.

És ekkor már, az internet csodálatos képességeinek hála, a létező összes, mind a 2500 hozzászólásomban fennen hirdethettem az immár szálló igémmé vált két mondatot!!!
    Ez olyan iszonyú csapás volt ellenlábasom lelki világára, hogy még ideje korán ő maga is bevetette a rendelkezésére álló legmérhetetlenebb erejű eszközt.

Szal bannolt pedig a kritériumnak tekíntendő jónéhány sárga jelecskéből még csak egy állt rendelkezésére.

Habár minden célomat nem értem el (pl a szerintem nagyon dekoratív 3-4 felkiáltójelet sem kaptam meg) de félnap után mikor, a bannolást az ellen visszavonta, a részemről a hadjáratot megnyertnek tekíntettem.

Röviden ez a felkiáltójelem története;)