• NEXUS6
    #28
    A zisten szerelmére!!!!!!!
    Te kódolni is így szoktál, ahogy fórumozol? Mert akkor az istenke mentse meg azt a szegénypáriát aki utánad kénytelen dolgozni!!!;)))
    Tök mindegy hogy jogosnak érzed vagy nem, de néha egy entert nyomjál légyszíves! OK?

    Szal először úgy tűnik igazad van, de van mondjuk legalább két szempont, ami az egészet romba dönti.

    A lényeg nem az, hogy sok a vállakozó vagy nem, valójában nem ez számít! Jól tapogatózol sajnos nagyon sok múlik a multikon. Tegyük fel létrehozunk rengeteg kisvállakozót, és akkor mi lesz?
    Semmi!
    A multik a pl. a kínai áruval lenyomják az árakat, elvétve fogsz csak olyan szektort találni, ahol a kisvállakozó meg tud élni. Visszaáll a mai helyzet. A kisvállakozó amúgy is kénytelen minimál béren tartani az alkalmazottat, az meg nem elég a munkaerő újratermelésére (öltözködés, ruha lakás szórakozás kaja sport). A multi a kínainak meg még annyit sem fog adni, szal mindenki szopik.

    Te azt mondod hogy: akkor, dehát az isteni amerikában viszont ott hogyhogy működik? Amerika hetente 1 milliárd dollár tökeinvesztet kap, először. Másodszor ott mennyibe kerül 1 gal benzin? És még sorolhatnám.
    Rengeteg olyan tényező van, ami az ottani kisvállakozás sikerét biztosítja, és ami európában meg nincs meg.
    De alegfontosabb, hogy ha mindent összeadsz és mindent kivonsz ott hajlandók biztosítani az átlag amcsi munkaerő ujratermeléséhez szükséges tőkét. És ha kell akkor máshonnan vonják el.