The Matrix - Path Of Neo
  • toza #35
    nem tom mi a bajotok a "graffal"..siman megajja hejet mai jatekok kozt!!sot!!

talaj gyonyoruen csillog,tukrozodik a viz,neo kabattya is libeg ossze visszza,kb mint betmenbiginszben,sot sokkal majerebbul..az is csillog villlog frankon..arnyekokat erdemes csodalni...van ahol kb perceket lehet gyonyorkodni bennuk annyira jo...

nehol erezheto az elnagyoltsag de csak ha azt bamulod kb akkor jon le, egyebkent nagyon renben van a cucc!!nemazer de neztem boxomat es egy 766 os p3 mas van benne,nem tom mijen vga de nem lehet tul izmos ha ijen a proc mellette es nyilvan az akkori legjobbat pakoltak bele...de erre a konfigra ez egy paraztatoan gyonyoru jatek.....az furcsa neha h nemejik arcot frankon kidolgoztak,masikak meg tok elnagyoltaknak lettek...de grafikaba nem naon lehet belekotni sztem...

ragdoll,fizika hejen van nagyon...a mozgasok tenyleg embertelen zsirak lettek,kar valoban h nem tokeletesen van ossze hangolva a sok egymasutan kovetkezo..meg neha "nem agya be"amit nyomkodnal kombokat,de lehet h ez csak nallam tortent meg mert h 12 h ota gep ele ragattam es csak kb 1 oraja tuttam abbahagyni...szvsz rohatt jo lett..eleje is tok hangulatos gyakorlos reszek stb,de igy kozepe fele is tud meg ujat hozni a jatek.szal sztem erdemes foglalkozni vele...