• Invader
    #62
    Ööö bocs, mielőtt ugatsz:

    Erre kíváncsi lennék, hol kapsz 12db (minimum 2000mAh-ás) akksit, gyorstöltővel!!!!! Gyengébbeknek nincs értelmük, normális teljesítményű akksikból viszont 4db kerül 10rugóba töltővel.

    Megnéztem a kedvedért pontosan : E-boltban (ami tudjuk hogy kurvára nem a legolcsóbb):
    GP töltő + 4 akksi (2000Mah) = 6000FT
    +4 akksinként 3000 >>> Összesen 12K

    4Db AA akksi kapacítása veri 1db. Li-ionosét (akinek olyan zenelejátszója van, ami külső adapterrel mehet a belső Lítiumos helyett AA-król is, az tudja). Hátmégha 3*4-ről beszélünk, hogyafaszba veszel te 3 akksit 12K-ból, mégha akármilyen kínai fos-szar, használt, utángyártott is?

    Viszont utángyártott li-ion akksikat az eredeti töredékéért kapsz (kb. 8-10rugó) és töltőd MÁR VAN, MERT AZT ADNAK A KAMERÁKHOZ!!!!

    >>> én akkumlátor töltőre gondoltam, tudod az a kis doboz (mint a fejed), amiben tölthetsz AA-t AAA akksit, esetleg 9v-osat is amit más termékekhez, amihez nem adtak Li akksit gyárilag, és pl. AA-val kell nyomnod... na hogy azokat legyen mivel töltened...


    Az AA akksik a sok rátöltés miatt (úgysem merítik le a user-ek őket csontra) úgyis kurva hamar kikészülnek, és cseszheted a baró teljesítményüket. Sok baromságot bírsz írni.


    Te barom, NiMh-ra nem töltesz rá, ezért van 3 garnitúra...
    Vagy ha nagyon nem bírod ki, hogy ne ugyanazt használja, mint ami épp lemerült, akkor ott van a discharge funkció.

    És felhívom a figyelmedet, hogy a modern NiMh-k 300 ciklus után (természetesen előírásszerűen használva), még minimum az eredeti kapacitás 75%-ával rendelkeznek.

    Te barom, godnolkodj ugatás előtt.