• [HUN]Stanlee
    Az mno-n olvastam egy cikket, ami szerint igenis probalkoznak ezeknek a retegeknek a beilleszkedesevel a francia tarsadalomba, de megse sikerul, mert pont ok zarkoznak el a beillesztestol. Marpedig senki nem tartja oket itt Europaban. Mindenki visszamehet Afrikaba, Tavol-Keletre, vagy eppenseggel oda, ahova akar. De nem teszik. Mar hozzaszoktak, hogy itt vannak, es nem akarnak elmenni, mert itt jo, es jo, ha mi "masok" vagyunk.
    Benedek papa meg a sajat hazajan erzi, hogy a muszlimok elarsztanak minket. En is itt vagyok, es latom mennyi van beloluk. Es ez nem rasszizmus, minmt sokan gondolnak. Nekem voltak torok, arab ismeroseim. De ok meg se probalnak rendesen elni. A sajat torvenyeik szerint, de ha valamit nem kapnak meg, mint egy europai(nemet) akkor mar egybol lenaciznak. Pedig ez nem igaz. Persze az asszonyt a gyerekkel othagyja a vasutallomason, amikor elmegy kurvazni. A felesege meg ha ott akarja hagyni, kepes lenne megolni... Na erre mondjon barki barmit a nagy megbeszeljuk, torodunk vele. A nemetek a torokokel vannak ugy, mint mi a mi romainkkal. Azt mondta az egyik baratom:"A torokok olyan baj nekunk, mint nektek a ciganyok." Es o nemet, csak par napig volt Mo-n, megis kapott a dologbol. Szoval a francia varosokban tevekenykedo fiatalokat en is csocseleknek hivom, mert nem mas. Beilleszkedni be lehet, ha akar az ember.
    Egyebkent meg szivesen varnam, hogy kinti magyarok szoljanak hozza, mi tortenik odakint. Sajat elmenyekkel.
    Egyebkent meg nem vagyok rasszista, mert ha valaki normalisan el, az europai elvarasoknak megfeleloen, lehet akar fekete is, en meg fogom becsulni. De ha nem, akkor senki se varja tolem, hogy elnezo legyek vele szemben.
    (Berlin Isztambul utan a masodik legnagyobb torok varos, szoval ott is varhato, hogy problemak lesznek hamarosan)