Béla bácsi#25
Én napok óta mondom, az első este be kellett volna jelenteni a tv-kben, hogy az adott helyeken kijárási tilalom van életben, és a kirendelt rendfenntartó egységek tűzparanccsal rendelkeznek az ezt megszegőkkel szemben. Egy nap alatt le lehetett volna verni az egészet. Nem pedig tutyimutyi, esélyegyenlőségi, toleráns, liberális meg egyéb marhaságokra hivatkozva tátott szájjal nézni az egészet. Az értelmesebbje bennmarad a putrijában, a hülyébbje meghal. Aki hülye, haljon meg. Nekem kisoromban megmondták, többek között, hogy ne játsszak az árammal, továbbá ne lopjak. Ebből indult ki az egész. Nem tutyimutyi, esélyegyenlőséget, liberális f@szságokat állandóan szajkózó vezetés kéne, hanem aki tesz is valamit, nemcsak a szája jár, meg tüntetget mindenféle elvont marhaságokért. Aki lop, kitoloncolás, aki gyújtogat, kitoloncolás, aki nemierőszakol, kitoloncolás. Továbbá nem kéne puszira-pacsira állampolgárságokat, letelepedési engedélyeket osztogatni. Én mint EU-állampolgár nem mehetnék Franciaországba munkát vállalni, de a mindenféle jöttment gyújtogató azt csinál amit akar, az megkap akármit, de én, tisztességes EU-állampolgár, aki dolgozna is, nemcsak toleranciáról papol napestig, nem mehet. Pedig a szabad munakerőáramlás elvileg az EU egyik alappillére. Ennyit az esélyegyenlőségről, liberalizmusról, toleranciáról.
Nagyon műanyag ez a világ...