Silkroad Online (iSRO)
  • Maala
    tulképp sztem 3ig lehet bírni egyedül is úgy, hogy haladsz is közben... de 4től már kell segítség, szerintem. nem azért, mert nem bírsz el a thiefekkel, hanem mert nem haladsz. persze csak NPC thiefekről beszélek. PCk... mások :D
    1 jó kis sztori traderkedésről (mmint sztem mulatságos, mekkora n00bok vannak :D):
    bandukolok Janganban a tevémen, hirtelen észreveszem, hogy csapkodnak. nem tigrisek azok, hanem strong earth ghostok. :D mit tegyek? megyek tovább. :) megölik a tevémet, végre meglátom azt n00b tolvajkát. :D vár a távolban, hogy kicsináljanak az e. ghostok. fogtam magam, odamentem, hogy legalább lecsapjam... hát, nem akart menni. igen ám, de ő megtámadhatott (bár 1*ot vittem, de mivel a tevém meghalt, lehet, hogy ilyenkor lehet támadni, passz) engem, vagy legalábbis mellényomhatott, mert 3mp-n belül szegénykémet elvitte a súlyos szívroham a bekapott e. ghost csapásoktól... :) 1-0 ide. :D e. ghostokat leráztam (nem nehéz, lefagyasztod/leütöd (knockdown), és elfutsz), majd beértem a fuvarral.
    másik alkalommal, szitu hasonló, a hely szinte ugyanaz :D, jönnek a ghostok, teve meghal, igen ám, de most nem tolvajka jön, hanem pkzni vágyó ruha nélküli csótánytolvaj. :D íjász volt a drága (előbbi asszem glavies), és belém lőtt. igen ám, de (ebben tuti vok) olyan skillt használt, ami "területre hat". én pedig nem szoktam ilyenkor csapdosni a ghostokba, csak szaladok a mobok elől. :D a sebzést tehát ő vitte be, így rámozdultak a mobok. 5mpig élt még, meg se várta, míg elküldtem neki a Chatben üdvözletemet... :) (ghostok leráz, trade beért)
    hát ennyi lenne, érdekel élmény ezeket átélni... "na most mi lesz", aztán a hüjeség kiütközik... :) mellesleg azért jók a tradek, mert több pénzt kapsz, mint questeléskor, poti sem fogy annyira (csak uni pill), viszont hátrány, hogy XPt sem kapsz. (lol, persze volt, hogy tevével leálltam írtani, 15% XPt gyűjtöttem most így, h lvl24 legyek :))
    szóval vicces az élet SRO-honban. és ha ez most ilyen, milyen lesz 3x-4xként?