nagyon tré
-
hali , csak most olvastam, hogy milyen kemény a helyzet :(
ha adhatok tanácsot tapasztalatból, akkor azt tanácsolom, hogy légy konkrét és kérdez rá te magad!A választól függően tedd a dolgod!És ne erősködj, mert akarásnak sza*ás a vége :p! És jön a sablonszöveg, hogy felejtsd el és keress mást, de ezt jobb ha tudomásul veszed, ne tudom hány éves vagy, de szerintem még nagyon fiatal ahhoz hogy lekösd magad hosszú távra!
Vannak fellángolások mindenkinél, de ezt el kell fogadni és továbblépni, mert ha nem teszed egész életedben csak ezen rágódsz és annak nem jó következményei lehetnek(szihológus :) ).Akármilyen sza* kedved van tégy úgy mintha jó lenne és hidd el könyebb lesz továbblépni, persze azért ott lesz ő is a háttérben,de nem szabad a nőket komolyan venni!!!
Egyszer majd érezni fogod , hogy megvan a nagy Ő és akkor már komolyan veszed!
Addig meg csak használd ki, hogy férfi vagy és ne enged, hogy a gyengébbik nem kibas*on veled!A férfiak érzékenyebbek is lehetnek mint a nők ilyen téren, ezért legyél konkrét,őszinte,spontán,egyszerű minden nővel , akivel csak kapcsolatba lépsz és meglátod hamarabb találsz valakit és könyebben lépsz túl akárkin!