sazsmadar#42
Zöldek?! Hmmmmm!
Most maradjunk a földön.
Fontosnak tartom én is a környezetvédelemet, de nem annyira szigorúan mint egyes zöldek. Ha nem lenne áram, meg nem tudna eljutni A-ból B-be, akkor ők lennének felháborodva a legjobban. Ezek a zöldek miért nem mennek ki egy mezőre sátorba lakni vagy miért nem költözik barlangba, hogy ne szennyezze környezetét. Azzal, hogy világít, ill közlekedik stb ő is úgyanúgy szennyez mint a többi ember.
Szóval ez szerintem is egy kirohanás az egész. Bár abban is igazság van, ha nem bizonyított ott az, hogy létezik-e az élet valamilyen formája, akkor erre tényleg vigyázni kellene. De ezek olyan mikróbák voltak amiket ismerünk. De mi van azokkal amiket nem ismerünk?! Egyik tisztítóreklámban van benne, hogy elpusztítja az ismert baktériumokat. És szerintem itt a kulcsszó az ismert. Mi van a nem ismertekkel? Arra nincs garancia, hogy elpusztítja. (Halkan megjegyzem, hogy szerintem az ismertre sincs)
Tehát a nem ismertek ellen hogyan lehetne lefertőtleníteni az űreszközöket? Vagy addig ne is lövöldözzenek fel rakétákat amig az összes bacikat meg nem ismerik. Akkor szerintem soha nem is fognak felküldeni semmit.
Ez szerintem Tylor féle duma egy agyrém az egész.