• droland
    Ha ennyire kíváncsi vagy, engem senki sem ellenőriz, senki sem vizsgál felül. Teszem a kis dolgokat az IGEN PICIKE kis szerverekkel, melyek pár 50db kliens szolgálnak ki (igen, nem vagyok NASA), mind fájl, mind internet szinten, minimális php és email, mint szerver tulajdonsággal. A szerverek mindegyikének FIX ip címe van, és már kértem fel egy két nagymenőnek gondoló emberkét, hogy ugyanmár mutassanak egy két hiányosságot, nem sikerült! Én csak büszke vagyok arra, hogy ez így működik, amióta 2 éve üzembe raktam őket, köszönik azóta is, hogy jól vannak, és elégedett vagyok magammal, mivel nem is kell hozzájuk nyúlni, nyilván, ha kijön egy olyan update, amit auto nem kap meg, akkor fogom és én ráteszem mindenféle gondolkodás nélkül manuálisan, és még 1x mondom, lehet hogy mákom van, de ez idáig no gond, és örülök, és büszkén jelentem ki!

"Egyébként egyszer volt mindössze (2-3 éve talán?), hogy egy MS patch komoly gondokat, és fennakadásokat okozott. Akkor hirtelen "rájött" mindenki, hogy hát mégse kéne csak úgy teszteletlenül feltenni ezeket." - én ezt elhiszem, de én ezzel most nem tudok mit kezdeni, ha még 1x mondom: ilyennel még hálistennek nem volt szerencsém találkozni.