• mrzed001
    Elősszös is M$ user vagyok, ezt használom és programozom már a 3.11, NT 3.5 Server óta (láttál olyat?).

Nos droland tanárúr, szaktudásról beszélsz.
    Bár gondolom sose dolgoztál pl multis/bankos környezetben, üzemeltetőként/fejlesztőként kritikus rendszerek mellett .... szóval, honnan is tudnád, hogy mit is okoznak/okozhatnak Windows Patch-ek.
    Gondolom soha nem láttál még Patch miatt elhalt szervert, operációs, vagy egyéb rendszert.
    Szóval, miért is lennél pont TE szakismeretek birtokában ????

Amiket leírtál egyébként 50%-ban humbuk és sületlenség, a többi 50% meg max szarkazmus, szóval megpróbáltam volna válaszolni, de mivel érdemi része nem volt a hozzászólásodnak, így nem igazán volt mire válaszolni.
    Az a pár:
    az internetes kiszolgálók 30%-a a világon úgy általában 5 percenként fagy
    Ebből is látszik, hogy soha életedben még csak üzemeltetés közelében sem jártál. Minden éles rendszernek "szokás" jobb helyeken üzemi teszt rendszert fenntartani, a Patch-eket elsőnek ide engedik fel, pár hét teszt, hogy kiderüljön okozott-e komoly gondot, vagy sem, majd utána mehet az élesre

"tartott vagy 2 óráig, mivel szinte az összes után újra kellene indítan ia gépet" - ezek szerint JOGOS és VALÓDI az MS megnyilvánulása ebben az ügyben
    Szóval mivel a win/linux installálása eltarthat 1-2 óráig, és kell jápár újraindítás, akkor szted az is veszélyes, és szedje le mindenki. MEGALOL

Idéznék, egy szakközepes (és egy egyetemi) szaktanárom is a következőket mondta:
    Tudjátok, az megy szaktanárnak, aki nem ért (túl hülye) a szakmájához, ezért nem tud abban elhelyezkedni
    No ennyit talán az inteligencia részről

De sztem elég legyen ennyi az off-olásból, és térjünk vissza a topic-ra :p