A következő mondatok MINDENT ELMONDANAK a hozzászólóról, szaktudásáról és persze intelligenciájáról:
"az ms javítócsomagok köztudottan szarok, és veszélyesek." - így van, az én gépemen is fenn van az összes hibajavítás, most is éppen le van fagyva, de azért vakon írok, hátha mégis eljut az agyadig...
"Amúgy nem fog 5 percenként fagyni" - így van, az internetes kiszolgálók 30%-a a világon úgy általában 5 percenként fagy...
" flame meg lyó, mert amúgy is kezdődik a fűtésszezon" - nagyon jól mondod! Kiegészítve azzal, hogy annak jó, aki egyébként értelmes, korrekt, érvelő magyarázatra amúgy sem képes.
"csak annak aki nem ért a winhez" - egy hivatalos SP feltételéhez semmi köze a szakértelemhez! Azért ne hozzunk össze olyan dolgokat, amiknek nincs köze egymáshoz!
"mondjuk a winnek elvileg az az előnye, hogy elvileg nem kell érteni hozzá." - ez soha nem volt igaz! Ugyanis egy OS-hez való szakértelem nem csak desktop és hardver beállítás, illetve programtelepítésről szól!
"Egyeses javítocsomagok veszélyesek, sőt, volt már, hogy hibásak voltak, és komoly problémákat okoztak." - így van, ez mindenhol előfordulhat, mivel "egy programban elvileg végtelen számú hiba található", és mivel a patch is egy program, így SEMMI nem zárja ki azt, hogy abban is végtelen... ha ezt a fogalmat ismerted volna, ezen a saját magad írt mondatom pl. nem csodálkoztál volna!
"Aki úgy mond nem ért a winhez, az azt sem tudja, hogy létezik ilyen" - sajnos nem, ugyanis nagyon sok az önjelölt "ONLINE admin" :) ...
".......de mégis furcsa volt, hogy alig van szabad memóriám, holott nem fut semmi..." - ha ismernéd az OS fogalmát és működését, akkor nem írnál ilyet, hogy nem fut semmi!
"Mókamester megérkezett" - mókamester annak, akinek viccnek tűnik az a hozzászólás, aminek tán igazság tartalma is van... ez a mókás, hogy számodra meg az...
"Ezt a hotfix packot nem ajánlo msenkinek, én felraktam, de tartott vagy 2 óráig, mivel szinte az összes után újra kellene indítan ia gépet" - ezek szerint JOGOS és VALÓDI az MS megnyilvánulása ebben az ügyben... JÉÉÉÉ, csak igaza van MEGINT az MS-nek.... fáj ugye?
"MODERÁTOROK!
ajánlom a #34-et torolni, ezzel az uzenettel egyutt, semmi koze a cikkhez..." - én ajánlom az összes olyan hozzászólást is MÉG mellette törölni, ahol a hozzászóló megnyilvánulása azt mutatja, hogy SEMMI KÖZE az egész informatikához, ugyanis akkor MINEK ír ide? Én sem ülök le varrógép elé... ILYEN EGYSZERŰ! Aki csak azt hiszi, hogy tudja miről van szó, az ne írjon ide, mert csak feleslegesen terheli az SG szerver háttértárát, tehát tessék törölni!
"Azért érdekes, hogy én nem vagyok M$ fan, aki eddigi hozzászólásaimba beleolvasgatott, az tudja, de ez már nekem is kezd erős lenni." - látjátok? NEM MS funként is lehet értelmesen megnyilvánulni! Sajnos a többségnek ez nem sikerült! Talán nem is véletlenül olyan a világ, amilyen!
"Egy száraz szardarabról sem kezdel el mondani" - ezzel az erővel MINDEN számítástechnikából, vagy programról ugyanezt el lehet mondani, mivel: "egy programban elvileg végtelen számú hiba található", így örülök, hogy te ahányszor egy BÁRMILYEN gép elé ülsz le, remélem érzed a szarszagát :)