disney#102
Itt mindenki milliomos? csak én vok csóró? Biztos igaza van mindkét tábornak,de könyörgöm Pc-t jelen helyzetben kicsit több mindenre is lehet hsználni,mint egy konzolt,akinek csak játszani kell vegyen konzolt.Viszont aki dolgozik is rajta nem hiszem hogy a pc mellé fog venni egy konzolt mert annyi pénz a világon nincs.Lényeg az hogy vannak szép és jó játékok mindkét kategóriákban,de a képen látható lapot és kártyák sorát az életbe nem fogom megvenni azért hogy egy év mulva jöjjön egy ujjabb sin tipus ami az akármi 1000* nevet fogja viselni.
Nem tudom kinek van Sli-s gépe nekem az van, és utána olvastam,ha minden igaz két vagy három játék is támogatja a többiben szinte semmi változás.Ja persze ezeket 64 bites gépekbe teheted bele, hány játék is támogatja?ha talált már valaki tűzfalat x64 es géphez örülnék neki,ja és még egy virtuális meghajtó sincs hozzá.Szóval a technika adott,de mikor lessz hozzá szoftver???
Ezzel szemben a konzolokat azzal eggyütt adják ki.Szóval előnyben van,de csak pont ennyivel.
Hogy ki mire köti rá a gépét,azt a pénztárcája mondja meg,nem pedig a gépe.
Ez egy örök harc, de itt nincs gyertes,és örüljünk neki mert amíg van harc van egészséges versengés,és az nekünk jó,ha nem lenne konkorencia az nekünk sokba kerülne.
Mindenesetre a gépemmel nem csak videózni és játszani tudok,és nekem ez a fontos még akkor is ha ezt egy 17" Flatron mellett teszem 1024*768 ban.