• miki36
    #620
    Az edzőváltás, Nagy Tamás távozása óta számít szinte állandó csapatagnak Simonfalvi Gábor. Amióta, a negyedik fordulóban Róth Antal vette át az együttes irányítását, a labdarúgó csupán két bajnoki meccsről hiányzott, 2008. őszén.


    – Lehetett volna számomra jobb is a befejezett fél idény – vont mérleget Simonfalvi Gábor. – Ebből következően azt mondhatom, számomra a 2008-as tavasz hozott jobb játékot. A rajt előtt arra számítok, hogy az úgynevezett kiscsapatok ellen lesz kötelező hozni a győzelmeket.
    – Mert, például a Pécs kétszer is olyan gárda ellen bukott idegenben, ahol legalább 1-1 pontra számítottak a szurkolók!
    – A Baja és a Dunaújváros ellen is veszítettünk. A vezető Gyirmót ellen, idegenben is pont nélkül maradtunk, de ők, tavasszal hozzánk jönnek. Elég azt a meccset „hozni”, máris megfordulhat a sorrend az élen. Mindezt persze úgy értem, hogy a ránk váró rangadókra kiemelten odafigyelünk, a mögöttünk lévőket viszont egy pillanatig sem vesszük félvállról, mert az, könnyen megbosszulhatja magát. Bárhonnan is nézzük, a kezdőrúgástól indulva, nagy figyelemmel szeretnénk magunkat belevetni a küzdelmekbe. Ha ez megvalósul, akkor nagy baj nem érhet minket.

    Simonfalvi Gábor egyéni mérlege 2008. őszén:

    Összesen 10 találkozón lépett pályára, 900 percig játszhatott, vagyis, ha egyszer kezdett, akkor végig maradt is a gyepen. Az összesített időnek 66,67%-át használhatta fel arra, hogy segítse együttesét. Gól nem fűződött a nevéhez.