• miki36
    #617
    Ősszel sérülés is akadályozta abban, hogy többet legyen a játéktéren. Mindentől függetlenül, egy idő óta lehet tudni, ha az edző, Róth Antal cserére szánja el magát, akkor "Vitya” előbb-utóbb a kiválasztottak közé kerül, beállhat a csapatba.



    – Meggyőződéssel állíthatom, a felkészülés során jó úton járunk – értékelte az eddigi munkát Dávid. – A második osztály viszont a világon mindenhol csak egy olyan csoport, aminél akad jobb. Mi pedig azt szeretnénk elérni, hogy onnan feljebb ugorhassunk.
    – Ehhez már csak 15 felvonásnyira vagyunk!
    – Valóban, sok is meg kevés is, ami előttünk áll. Hibázni nem lehet, illetve csak kevés botlás fér bele, a 2009-es tavaszba. Egy a lényeg, nem kizárólag a Gyirmót elleni csata fogja meghatározni a két sportegyesület további helyzetét.
    – A jelenleg élen állók jobbak nálunk?
    – Inkább úgy fogalmaznék, az első résztávig, a térfélcseréig, egy ponttal többet szereztek, mint mi. De ez ledolgozható, mindezt mindannyian érezzük, tudjuk. Félni nincsen okunk, elbizakodottak meg eddig sem voltunk. Odaérhetünk a csúcsra, ehhez minden feltétel adott. Csupán az a dolgunk, hogy az első tavaszi sípszótól kezdve, teljes erőnkkel koncentráljunk a feladatra.

    Wittrédi Dávid egyéni mérlege, 2008. őszén

    A 10 meccs 204 perce 15,11%-ot jelent. Egyszer sem volt a labdarúgó kezdő, minden esetben csereként kapott lehetőséget, senki más ennyiszer nem jelentkezhetett a játékvezető asszisztensénél, mint ő. A 13. fordulóban, a pápaiak ellen volt eredményes (2-1), ami rendkívül fontos gól volt.