• Adam II
    Ez nem igazol semmit szerintem sose volt és sose lesz jószándékú gyerek függetlenül attól ,hogy játszott-e egy ilyen játékkal vagy sem ,de sebaj majd egy nap leszoknak a játékok csesztetéséről is ahogy a TV-jéről anno.
    És most elmondom a szokásos szöveget arról ,hogy a szülői háttér is befolyásolja a kedves gyereket ,mert a szülőnek már kiskorban el kéne magyaráznia neki ,hogy amit lát az nem igaz és nem valóság blablabla ,ez az egész csak a média halálmadárkodása mert olyan jó az ilyenről beszélgetni a Fókuszban amikor már álhíreket sem tudnak kitalálni ,mindig is voltak olyan gyerekek akik nem tudták normálisan kezelni konfliktusaikat mind civilizált és főleg az elmaradott országokban (lentebb említettem az afrikai gyerekeket akik egymást ölik és érdekes nem egy játék késztette őket erre). Másrészt nem tudom milyen játékot kéne szerencsétlen gyártóknak csinálni amit nem szólnak meg ,autóversenyt meg lehet unni a Micimackót meg gyorsan ki lehet nőni a "kreativitást fejlesztő" játékok meg szintén unalmasak egy idő után. Az erőszak belénk van kódolva mint minden élőlénybe és ezt el kéne fogadni ,és a legtöbb normális esetben ez inkább levezetődik egy ilyen játék során mint felhalmozódik legalábbis én egy rossz nap után jobban alszok egy kis virtuális lövöldözéstől mintha magamban fortyognék és egy nap kitörnék mint egy vulkán. De hiába szövegelek kb annyit ér mintha egy vegát akarnék meggyőzni arról ,hogy egyen húst.

ŐŐ NEO már csak +98 hozzászólás