• Ceg
    Sziasztok, elsosorban nekem kérdéseim lennének a jatékkal kapcsolatban, különbözö tippekre megnilyesmikre gondolok....

először is...nekem is teccik a jaték már nagyon vártam, csak nekem kicsit eggyoldalunak tunik hogy egyetlen esely ra hogy 100% ban jo isten legyel (lehert rosszul látom ezért is írok) az hogyha nme haboruuzol és segited a neped, es ezaltal hoditassz at embereket....igy viszont eleg unalmas az egesz..csak a varo9sfejlesztesrol szol...szoval csak kell lennie valami mas utnak...

a masik meg...a különbözö épületeknek mi hasznu8k van varoson belul és kívül? én most ott akadtam fenn hogy hiaba epitek meg nekikl mindent amit csak akarnak folyamatosan sir a szajuk hogy milyen boldogtalanok..és azt vettem észre hogy pl egy tavern a varos kozepen nagyobb boldogtalansagot okoz míg a varos szelen boldogsagot vagy vmi ilyesmi....ezzel kapcsolatban is akinek van tapasztalata irjon plz...

ezenfelül nekem nagy csalodas volt hogy csak 5 fele varazslatom leterik (heal, viz, shield, tuz, meg mightning>meg csak a 4 dik pályán játok!!)ugye lesz több is? és azt is sajnaltam hogy eltüntek az étel ill facosda es tarsai, bar hianyuk nme mindig szembetunő...

ill ha valakinek van valami übertap taktikaja jo istennek akkor megoszthatna:) előre is köszi mindenkinek:)