• Hegyikecske
    Erről volt egy teszt nemrég az sg-n... Nekem így kép-design alapján nem jön be! a gombok túl picik, a kijelzőtől rabolja a helyet (ami nem kics mondjuk de lehetne nagyobb) mer minek gombok egyáltalán ha ugyis van hozzá toll? viszont mobilnak túl nagy PDAnak túl kicsi... A tudása teljesen okés, viszont ez a design nem adja! A telefon és a divat 2külön dolog, nyilván ne kocka alakja legyen, 10centis antennával, de engem sose fogtak meg a "divattelefonok" nekem a használhatóság az elsődleges... mondjuk tényleg mostanába sztem se jó irányba fejlődik a nokia de lehet még jó telót találni náluk, főleg ha vastagabb a pénztárcád :) Valamint azt is vedd figyelembe h a nokia mindenhol teljesen elismert, befutott márka, az egyik legjobb (régen csak azokra lehett oplogót, csnegőhangot meg ilyenekt kérni, de ennek ma már nincs jelentősége) VIszont a SE-ne ka za nagy teljesítmény h boltot tudott nyitni itt bpn.. (még csak ez az első márkaboltja) szal végszónak: Ha teló akkor Nokia :)
    u.i ez a nekem fontos szempontok alapján írtam le, mindneki mérlegelje h neki mi fontos!