obmedia#18
Az ötlet nem új, de még csak nem is eredeti. 2 éve hasonló reklám ötlettel lett gazdag egy srác. De a lényeg nem is ezen van. A lényeg az egészben az, hogy ha hiszel benne, hogy működik, akkor működni is fog.
Mivel mindenki elhiszi, hogy ez a dolog működik valóban irigykednek, valóban továbbadják, valóban megjelenik hírként és csak egyre jobban gerjed a hír.
És egyszer csak valóban jönnek a megrendelők, akik 100$ fizetnek vagy többet. A többi kisérlet azért nem működik, mert nem tudják a mögötte lévő pszichológiát. Nem az a lényeg, hogy pixelekre hárömszögekre osztod az oldalt, ez nem hír. Ez senkit nem érdekel. Az a hír ha működik...
Az irigykedés helyett én mondok sokkal jobbat. Bizonyítsuk be, hogy ez Európában is működik és nem csak Amerikában. Nem pixelekben!
Van rá ötletem kicsit más kicsit ugyanaz, de a mienk lehet. Ha hiszünk benne össze fog jönni, a lényeg a látogatottság. Kell egy keretsztori kell egy ötlet (ami megvan) és az hogy ne legyünk kapzsiak.
Én nem vagyok, ezért osztom meg veletek. Szóval fogjunk össze, alapozzunk tőkét. Kellenek szorgos hangyák a promóhoz, fordítók a külföldi piacokhoz, kreatívok a háttérsztorihoz és a sztori életbentartásához.
Szóval az ajánlatom 1M euró 70%-a jelentkezni a feladat megjelölésével a bartfai82-kukac-vipmail.hu címen.
És ez komoly. Veletek vagy nélkületek, de megcsinálom...Később max azt mondjátok, ez hihetetlen pedig előre megmondta