Sci-fi sorozat
  • mrzed001
    #29
    Spoiler (ha esetleg valaki nem látta volna :) )

    Az EMP-re azért volt szükség, mert a DJ-zők bankkártyáit is megfertőzte ez az idegen hang, amit persze ők autómatákba nyomkodtak, amelyek szintén megfertőződtek, amelyek megfertőztek további autómatákat és központi rendszereket ....
    Szóval elindult egy új számítógépes vírus, egy inteligens vírus, de mivel még nem jutott ki a városból, ezért a város teljes informatikai "kikapcsolása" volt az egyetlen megoldás.

    A szenátor más tészta. Ő ellopta az idegen hangot tartalmazó CD-t, és lejátszotta magának és aszisztensének, majd a repcsin mindenkinek ... az egyetlen megoldás a teljes megsemmisítés volt (ilyen téren elég radikális azaz LOGIKUS a sorozat, no ez is ritka :)) )
    Bár valami más megoldást kellett volna találni, mert ha a hajó egy darabja is átvette az idegen mintát (fa amit beépítettek a bárba), akkor ott a repülő is át kellett, hogy vegye, szóval a lelövése nem semmisítette meg teljesen (vagy fullszalvót kellett volna nyomatni rá, hogy tényleg icipici darabokra robbantsák, vagy nagyjából egészben kellett volna levinni pl gépfegyverrel)