Sci-fi sorozat
  • mrzed001
    #160
    Látom jó messzire visszaolvastál, na lássuk mit is írsz?
    Te ugye meg mindig dacosan "mar csak azert sem" szeretsz semmit, ami a vilag 80%-anak tetszik?
    Bocsi, de ez egy badarság. Én nem azt mondtam, hogy nem szeretem/nézem a Lost-ot, hanem azt, hogy nincsenek benne olyan értékek, mint pölö a Thresholdban.
    Ez az ami a Threshold-ot IQ_High sorozattá teszi, és ez az ami a Lost-ot IQ_Lite-á. Te, milyen követendő példát, megfogadandó tanácsot, élettapasztalatot, .... AKÁRMIT?? tanultál a Lost-ból ?????

    es mert lenezed azt, ami a tömegnek tetszik, meg nem fogsz intelligensebbnek, extravagansabbnak (vagy barmi masnak szeretnel) latszani
    Húúúúúú most jól megaszontad :P Hogy oda ne oldalazzak :PP
    1) nem akarok inteligensebbnek látszani, mert minek?? (meg veszélyes is az ám :P)
    2) a B5 is tömegeknek tetszett, a Threshold-ot is valami 1M körüli ember nézte részenként, az má nem is tömeg?
    3) hogy minek akarok látszani és mi vagyok, az ott van az aláírásomban.
    4) uram bocsá, de TE mégis ki a fenének képzeled magad, hogy fogod magad, jössz oszt beugázol ??
    Ki vagy te, hogy véleményt merj formálni rólam?
    Te is csak egy ugyanolyan SENKI vagy mint én, mint Vegeta, meg mint a föld teljes lakossága, csak mi ezt tudjuk, és elfogadjuk, te meg ezek szerint még próbálod adni az intellektuális übermenst, meg a kivagyiságot
    Hát, szerintem inkább neked kellene felnőlni, de hirtelen, mielőtt bajba kerülsz (az ilyenek szoktak beszólogatni a galeriknek, aztán csodálkoznak ha egy féltéglával fejbeverik)
    5) jobbnak érzem magam nállad ??? Ez két dolog miatt vicces: 1) miért lennék jobb nállad? Miért lennék rosszabb nállad? 2) valahogy az a vicc jut az eszembe, amikor az úton meg át 2 hangya, és az egyik elkezdi szekálni a másikat, hogy mennyivel erősebb és gyorsabb nálla ... aztán jön egy kamion és placcs. Sztem még nem fogtad fel, hogy te is csak egy ilyen kishangya vagy, meg én is, meg mindenki.
    Sorry, de ettől a vadliberális kivagyokén szövegtől azonnal felmegy nállam a pumpa.

    Tudod, ha több IQ_Hihg sorozatot néznél, akkor ezt már rég értenéd, de mivel úgy tűnik csak az IQ_Lite sorozatok jönnek be neked, így nem is tanulhatsz belőlük semmit.
    Ki is mondta, hogy nem az a baj, ha hülye vagy, hanem az, ha hülye is maradsz.