1/ Az, hogy valaki az avontot BÖNGÉSZŐ-nek nevezi, eléggé érdekes, mert akkor írok egy batot, ami meghívja az IE-t és akkor én is írtam egy böngészőt? UI: egyébként az avant okos dolog, de nem böngésző, hanem böngésző szolgáltatást kiegészítő program.
2/ "A microsoft hallva a firefox hanyatlasat felhagyott az IE7 fejlesztesevel, mondvan a tobb eves 6.0-as szarjuk is eleg az embreknek!" - mondja ő, aki ott volt a megbeszélésen
3/ "Sikeresen lelopkodtak a fules megvalositast a firefoxtol es az apple-s bongeszotol" - eddig nem volt ilyen, AZÉRT NYAVAJOGTATOK! Most, hogy lesz benne, MOST MEG AZ A BAJ, MERT LOP! Tisztelt Cat02 döntsd el te légyszíves, legyen benne vagy ne legyen? Végülis tök mindegy, mit mondasz, nem lesz jó, a fenn említett okok miatt.
4/ "Ez sztem nem valami sok ujjitas ahhoz kepest, hogy az IE6 mar egy kioregedett roncs, ugyanis 4 eve jelent meg." - ezzel a kiöregedett ronccsal máig nincs hibás weblap megjelenítésem, érdekes mi??? :) UI: Azért a linuxban is rengeteg régi HOZZÁVALó szoftver van, ami máig jól használható, valamilyen oknál fogva - elég érdekes is egyébként - mégsem nevezi senki kiöregedett roncsnak, de akkor majd megteszem én... na jó nem teszem, nem vagyok köcsög.
5/ "* Ne szamitson, hogy technikailag elavult fos.
* Ne szamitson, hogy nagyivbol tesz a webes szabvanyokra.
* Ne szamitson, hogy nem tudsz "vakon" elkesziteni egy oldalt, ugy, hogy az minden bongeszoben fusson, mert az IE-ben richtig nem ugy fog megjelenni, ahogy azt te elkebzelted.
* Ne szamitson, hogy nincs JavaScript konzol normalis hibauzenetekkel.
* Ne szamitson, hogy nincs DOM inspector, amivel nagyon szepen ki lehet elemezni egy honlap szerkezetet JS DOM, CSS es meg mindenfele egyebb szempont szerint (persze ehhez normalis valid kod is kell).
* Ne szamitson, hogy tele megy fergekkel a bongeszod.
* Ne szamitson, hogy nem tudsz letolteni normalis segedeszkozoket web-fejleszteshez (HTTP Header nezoket, szerkesztoket, suti nezot, szerkesztot, helyi HTML validatort (azt nem kell mindenkinek menni a w3c-re).
* Nincs szinezett forraskodmegjelenito.
* Nincs normalis popup es reklam valamint flash szurod.
* es meg sorohatnek rengeteg hasznos kiterjesztest.
* Ne akarj vele XUL-s es valid XHTML 1.1 oldalakat nezni, SVG es atlatszo PNG-ket megjeleniteni."
Nem félek én attól, hogy a megjelenő IE7-ben, amiben mindez benne lesz, abban is SZÁNDÉKOSAN keresni fogod ami neked nem tetszik, mintha másben nem lehetne keresni!