Vki, aki tudja mit jelent magyarul írja le pls.
  • Csanjedi
    #29
    Szükséged van az angolra? Vizsgázni kell? Vagy csak használni szeretnéd a nyelvet? Segítek. Angol nyelvvizsgára, érettségire, egyéb célra szükséges célspecifikus nyelvtudás fejlesztését, illetve korrepetálást, nyelvfejlesztést vállalok kezdő és haladó szinten. Legyen szó akár egyéni igényekről vagy kiscsoportos foglalkozásról, házifeladatban való gondokon való felülkerekedésen, bátran állunk neki a munkának és a tanulásnak. Lehet hozott tankönyv alapján haladni, de igény szerint alakítani tudjuk a tanmenetet is, amennyiben erre igény van. Budapest egész területén kimegyek házhoz, ennek költsége alkalmanként 500 forint, XI.-ik kerületben ingyenes. Ha szeretnél hatékonyan fejlődni, vagy csak egy kicsit csiszolni a tudásodon, írj bátran.


    Nem tanítanak számtech órán? Valami kimaradt? Üljünk neki, és nézzük meg, tanuljuk meg. Felhasználói szoftverimseretre mindenkinek szüksége van. Billentyűkombinációk, titkos utak a rendszerben, stb. Ezt kínálom. Vagy inkább mutatom. Tanítom. A legtöbb szoftverhez a felhasználó agyán át vezet az út, a speciális igényeket jelezd előre, kérlek, de nincs megoldhatatlan probléma. Könnyen érthetően, nem kockafejjel mondom. kimegyek házhoz, de nálam is megoldható az óra, csak akkor kérlek jelezd, milyen programra van szükséged.


    Angolról magyarra, magyarról angolra

    - Fordítás
    - Konszekutív tolmácsolás

    További információkért kérem jelentkezzen emailben vagy telefonon.

    Email: mr.csan(kukac)gmail(pont)com
    Tel: 20/WPT-D11J



    Webgrafika elkészítését, javítását, alakítását, tervezését vállalom. Nézd meg a referenciákat, és ha érdekel, írj. Árat a mennyiség függvényében tudok mondani.