FPS PS2-n (avagy milyen jó FPS-eket ismersz PS2-n)
  • Zozo76
    Az teny hogy az eger pontosabb eszkoz. Ezert van alltalaban a konzolos FPSeknel rasegites (auto aim), ami nem csalas hanem eppen azert van hogy korrigalja azt a pontatlansagot ami a kontrolleres hasznalatbol adodik.

"Konzolon fps-ezni egy frusztrálo szörnyűség!"

Ez egy hulyeseg. En azt is feltetelezem mar megbocsass, hogy nincs konzolod, mert olyanok szoktak ilyen hulyesegeket irni. A celzason kivul meg mindenben jobb a kontroller, eleve a kezedbe simul, nem kell olyan kezerolteto mozdulatokat tenni mint a billentyuzet hasznalatakor. Amikor a HALO Combat Evolved-ben kiszalsz -tobbedmagaddal- a The Silent Cartographer nevu palyan, es rohansz a sziklak mogodd megbujo covenant erok ellen, erzed a robbanasokat, azt hogy a fegyvered lo, a tarazast, a bekapott talalatokat az valami allat. Ehez kepest PCn kimenni ugyanott, semmi fizikai hatas, hat eg es fold! Persze letezik (valahol :)) rezgos eger, de mivel a PCs jatekok nincsenek rendesen felkeszitve ra, meg aztan a billentyuzetet mar nem tudod megoldani hogy rezegjen. Viszont igy ket kezzel markolod a shootgunt, erzed hogy jar a warthog motorja, stb. Szoval azt akarom mondani hogy az iranyitasi precizsegert csereben ott a vibracio, a kenyelmes kezbesimulo kontroller.

En honapja vagyok konzolos, eddig csak PCn nyomtam. Nekem nem gond az eger hasznalata, de a kontroller (foleg a vibracio miatt) sokkal jobban bejon.

Meg a konzolos feeling. Ezt csak az tudja/erzi aki rendelkezik/zett konzollal.