• béricsi
    #106
    Sajnálattal kell közölnünk hogy az RTL klub eddig hivatalos magyarázat nélkül levette műsoráról az Ötökör című adást! Eddig megjelent sajtóhíresztelések ellenére a műsor jó nézettséget produkált a 18-29 éves korosztály körében (mivel nekik készült ez a műsor) hiába szerette volna a csatorna az átlagnézettséget előtérbe helyezni!
    Egy nagyon jól működő produkciót gáncsoltak el, amit a stáb minden egyes tagja nagyon sajnál! Sokkal nagyobb nézettséget produkált ez a műsor mint pl. a Bajkeverők című valami, ami még a mai napig műsoron van! Természetesen a zenekar hivatalos magyarázatot követel, amit eddig még nem kapott, mert erkölcsileg megalázottnak érzi ezt a bánásmódot! Nem beszélve a most megjelenő albumról és a már leforgatott videóklip további sorsáról, ami az Ötökör műsorra is épült, és ez a döntés ezt nagy mértékben negatívan befolyásolja! Nagyon sajnáljuk hogy ez ilyen formában nem megy tovább mert szerintünk szórakoztató műsort csináltunk és a stáb számára is egyértelműen nem volt izzadtságszagú és a már leforgatott műsorok további sorsa miatt is aggódunk!
    Sajnos minden előre tudomásunkra jutott intelemnek nem hittünk a kereskedelmi csatornákkal szemben pedig óvatosnak kellett volna lennünk nem pedig ilyen baromi jóhiszeműnek, és rá kellett jönnünk hogy olyan emberek hoztak döntést felettünk akikkel soha nem találkoztunk és soha nem is fogunk! Nagyon sok kérdésre még nem kaptunk választ, remélem előbb-utóbb ezt pótolják, ha nem akkor akkor sajnos úgy fejeztük be ezt a forgatást hogy egy bizonyosan sikeres műsort elvágtak az emberektől és nem tudjuk miért! Egyébként zenészek vagyunk és minden keserű szájízünk ellenére folytatjuk a koncertezést és tovább szórakoztatunk!
    Üdvözlet minden rajongónak és kitartás mert mi is azt tesszük!!!!!!

    (kartel.hu)