Szerinted van itt helye bulvár stílusnak?
  • PyRex
    #32
    OK, de most ne konkrét példára hegyezzük ki és mondjuk abban igazad van, hogy túlzásba estem - másokkal együtt - amikor az SG-t bulvárnak tituláltuk, vagyis 1-2 hírt. Mert tényleg távol áll tőle.

    De az viszont tény, hogy egyre több a tévesztés. Az is igaz, hogy sok korrigálva van. De hidd el nekem, régen nem volt ennyi, ezt biztosan azért te is észreveszed. Persze nyilván azóta új témakörök is előtérbe kerültek és sokkal több hír, cikk jelenik meg az SG-n, mint mondjuk 3 éve. De akkor is szerintem sokszor zavaró a tévesztés és nem is a tévesztés az igazán nagy baj, hanem az, hogy rengetegszer olyan dolgokban van hiba, amit ha egyszer visszaolvasna a cikkíró, egyértelműen rájönne ő maga is, hogy félrefordított / elírt valamit. És szerintem inkább ez az, ami zavar sokunkat: hogy amikor hiba van, akkor úgy néz ki, hogy a hír / cikk írója, gyorsan írt egy cikket és kész, tehát nem odafigyeléssel, vagy hogy írjam...

    És ezek adnak okot pl. arra is, amikor sokszor nem is magához a hírhez szólnak hozzá, hanem a cikkíró ballépésén csámcsognak, ami egyrészt a fórumozókat minősíti, másrészt viszont valamennyire a cikkírót is. Tehát pusztán egy önellenőrzéssel a hibás adatok nagy része elkerülhető lenne - és persze az ezzel játó flame-elés is a hírhez kapcsolódó topicokban.