Szerinted van itt helye bulvár stílusnak?
  • St
    #27
    Aha, szóval a madárinfluenza a bulvár. Az hogy riogatás az a te magánvéleményed. Én az ovosok, tudósok, egészségügyi világszervezet (WHO), stb. véleményét nem nevezném riogatásnak. Másrészt ha picit belegondolsz, vajon arra is van magyarázatod, ezeknek miért áll érdekükben "riogatni"? Esetleg van rá valami összeesküvés elméleted is?

    Mellesleg "aki kicsit utánaolvas" azt is olvashatja, hogy a modárinfluenza kurvára hasonlít az első világháború után 50m embert kiirtó spanyolnáthára. http://www.sg.hu/cikkek/39937

    Aki mégjobban belemélyedt, olvashatta, hogy a madárinfluenzában JELENLEG tényleg kevesen halnak meg, mert nem képes emberről-emberre terjedni, de ha egyesül az évente milliókat megfertőző humán influenzával akkor lesz itt nemulass...

    Ez a példa amit felhoztál nagyon sántít, mert rávilágít a saját tudatlanságodra, információhiányodra. Itt nem arról van szó, hogy az SG is már "riogat", hanem van egy fontos hír, amiről TE AZT GONDOLOD hogy riogatás, EZÉRT bulvárnak titulálsz minket. Ez a vélemény simán OSTOBASÁG, ehhez gratulálok. Legközelebb inkább mélyedj bele egy picit (olvasd el amit itt írunk) és akkor nem írsz ilyen baromságokat.


    A hozzászólásodon tettenérhető, hogy működik a stupid, szemellenzős, megvezetett fogyasztói társadalom, amely minden rossz hírre immunis, a tagjai homokba dugják a fejüket, hogy a szépen csillogó plázavilágot ne zavarja semmi. Ha mégis valaki olyan hangosan ordít, hogy meghalljátok a "rossz hírt", akkor az "riogat".
    (ugye fontosabb az iPod akku élettartama, mint egy várható világjárvány...)
    És még te beszélsz bulvárról, ehh...