Szerinted van itt helye bulvár stílusnak?
  • PyRex
    #24
    St: nekem az SG-n az már "bulvárhírnek" számít, hogy az ipod nano-nak 4 óra az aksi üzemideje egy feltöltéssel - mert nem annyi. És abban teljesen igazad van, hogy mindenhol van hiba. De kérdem én: ha máshol van, akkor az sg-n is lehet? Ne legyen :) Régen nem voltak ilyen elírások, vagy sokkal kevesebb, mint mostanában.

    Érted: a BEST mondjuk George Cloony-ról állít hülyeségeket, a cikkíró, meg az ipodról. Vagy, mert félrefordít, vagy mert siet, stb. De mondom, nem egy ilyen cikk / hír volt. És ami zavar, hogy régen nagyságrendekkel kevesebb volt a hiba.

    Ami a másik része, a tudomány rovat:

    "Európa kapujában a madárinfluenza"

    OK, rendben. Ha valaki utánaolvas és nem csak a szenzációhajhász hírműsorokat nézi, akkor tudja, hogy "normál" influenzában SOKKAL többen halnak meg, valójában rohadtul fel van fújva ez a dolog. Szvsz az SG-nek nem kéne beállni a sorba és riogatni az embereket. Tévedés ne essék: én NEM azt mondom, hogy nem halálos a madárinfluenza, vagy nem lehet vele foglalkozni, de azért le lehetne azt is írni, hogy mondjuk ehhez képest influenzában mennyien halnak meg, vagy valójában hogyan is terjed / nem terjed, stb. tehát nem csak a szenzációhajhász oldalról kellene megközelíteni ezeket a dolgokat szerintem.

    Mindent egybevetve nincs olyan nagy gond, mert ha lenne, nyilvánvalóan nem járnánk ide és nem írnánk naponta több ezer hozzászólást, stb... Csak szerintem több embernek is feltüntek ezek a dolgok. Én ugyan nem akarok bant kapni, de nekem ez a véleményem, amit leírtam, maximum lehet, hogy nincs igazam, na peace!