• megrab
    #32
    Rendben van, hogy a msoffice jóval többet tud mint a többi hasonló, esetleg ingyens program, ezért aki profi szinten szeretné használni annak meg kell vennie.

    Egy nagy probléma van vele, mégpedig az hogy még így is túl nagy, túl sok minden van egy programcsomagba egybegyúrva (mint pl a symantec system works-e), tehát nagyon eszi a gépet, néha nem működik rendesen, saját magával is képes kompatibilitási problémákat összehozni.

    A megoldás az lenne, ha több célirányos szoftvert adnának ki külön, amiket profi szinten is kényelmesebben lehet használni, mint pl kiadványszerkesztéshez az acrobatot.

    Sajnos redmondban úgy gondolják, hogy nekik csak így éri meg eladni (valószínű, hogy másképp nem lenne ekkora a bevételük).

    Az a baj a microsoft-tal, hogy sok tekintetben a gazdasági szempontok 99,99%-ig fontosak, a jó szoftvert pedig intenzív marketinggel helyettesítik, aki mmeg win-t és msofficet használ nagyokat szív. (persze mindenkit megnyugtatnak, ha a következőt megveszi abba majd kevesebb hiba lesz).