• strogg
    #27
    Tök értelmetlen azon vitázni melyik is tud többet, mert egyértelműen az m$ office. Ez nem is kérdés.

    Az pedig az érem másik oldala, hogy a userek 80%-nak elegendő az OOo adta tudás, mert ők túl sok extrát nem fognak használni. Körlevél, kis szöveges doksik, stb..., erre nekem pl: k**-ra nem kell 100e forintos m$ office.

    Itt elhangzott, hogy az m$ rá akarja eröltetni a vállalati gondolkodást a userekre. Egyértelmű, mert az m$ office nagyobb cégekhez való, ahol komoly csoportmunka, és makró meg hasonló kezelés van. Ha ezt nem erőltetné az m$ a usereket nem programozták volna át fizető robotokká, merthogy nincs szüksége arra temérdek tudásra amit ad.

    Én pl: nagyon kellemesen elvagyok az OOo 2.0-vel, amivel még könyvemet is szerkesztettem, (saját írásom), és semmi gondom nem volt vele.

    Szóval nem egymás termékeit kéne fikázni, hanem végre észre kéne venni, hogy mindkető egy eszköz, más-más rétegeknek. Nem tudok arról, hogy komoly szakember azt írta mondta volna, hogy az OOo megfelel nagyvállalati környezetben. De mondom ismét.
    Kis kft-k, vagy az otthoni userek 70-80%-nak megfelelő az OOo, mert tud annyit amit használni szokot, igaz többet nem. De cserébe ingyenes, és ő hazsnáltaja.
    Akinek meg nem felel meg, mert keveset tud, az átböngészi az m$ árlistát, és megveszi.

    Szóval eace. Nem kell ide vitázni, mert tök felesleges.

    Keresztkérdés. EU-ban nem tervezik az OpenDocument szemléletet elfogadni?