Vajon a Bluefish üzletekbe szándékosan csak hozzánemértő arrogáns parasztokat veszik fel eladónak?
  • öregharcsa
    #193
    namost amit elég kevesen tudnak de szerintem nyilt titok az az hogy M.o-on a nagykerek elég nagy hányada ill azok az üzletek akik közel vannak a tűzhöz azok szürkeimportból szerzik az alkatrészek többségét.
    ez még ma is így van sajna....(hiába tiltakoznak kézzel lábbal)
    a bluefish kb 3-4 évvel ezelőtt volt a "topon" mert nekik volt marhajó szürkeimport kapcsolatuk, de ugye forog a föld változnak a helyzetek ill ha belegondolsz a nagy nyereséget valahogy legalizálnod(mosnod) kell.
    nos ők átálltak a "rendes" üzleti magatartásra hivatalos forrásból szerezték az árút és ezért felemelkedtek az árak-pocsék lett a kínálat,gyökerek lettek az eladók, mert már nem fűződött hozzá érdekük hogy hozzájuk menjen a vevő vásárolni.
    mert ugye mennyivel jobb semmit sem tenni és játszani + netezni egész nap mint a vevő nyavajgását hallgatni.
    ezt lehettett régen megfigyelni a mistral nevű cégnél a lordnál a carrera-nál és társainál(ezek egy része átalakult vagy eltünt)...nézétek meg a mistral mostani árait...megy atököm hozzájuk vásárolni mikor az aquacomp-nál nagyker(néha) ár altt vehetem meg ugyanazt.(de nem mindent)(bár itt is mennek fel az árak rendesen)
    így vettem tavaly az AMD64 3200 venice procimat br32.000ft-ért...még a nagykerben is ennyi volt abban az időben, vagy többe került.
    nade térjünk vissza a tárgyra...most a nagy névváltoztatások azért vannak mert elérte azt a veszteséget amivel csődeljárást indíthat saját maga ellen és kiszállhat az üzletből mint bluefish....legálisan majd nyitnak egy kis boltot ami termel egy kevés nyereséget és így biztosítva van az ő feddhetetlensége.
    a maradék vagyonából amit meg összeharácsolt símán elélhet élete végéig.