• Hegyikecske
    canon :(( Ezt én nem tekinteném új modellnek... Esetleg az A400 felfrissítésének, bár ezt elcseszték szerintem kicsit. Nekem A400 van és teljesen meg vagyok elégedve vele... De ahhoz kéepst ez mivel tud többet? csak a designja más (nem jobb, csak más)meg az optikai zoom jobb benne, az azért az a400ban is elkelt volna, de így is jó képeket csinál, viszont az meg visszalépés hozzá képest, h nem lehet hangot felvenni??? Így aztán sokat ér h zoomolni lehet felvétel közben (a többinél nyilván azért nem lehet h az optika zaja ne hallatszon be)
    Szal összességébe azt mondanám h nem rossz gép ez, nadehát Canon szinten azért többet várna el az ember, Márka-minőség... Tudom belépőszint, az ár az elsődleges meg minden de ez kicsit olyan mintha az A400at fokozná le, mert azér az többet tud, szal ha kapott volna egy teljesen "belépő" tipus számot akkor aszondom jó... Meg a felbontást lehetne növelni, mert a 3,2Mp ma már csak a minimum fölötti mércét üti meg... De ha arra gondol az ember h a canon csinált már 7-8Mps gépeket is akkor mindjárt teljesebb a kép, inkább azok közül célszerű választani ha megteheti az ember