figure85#5239
Hello mindenkinek a következő problémám lenne (habár igazából nem nekem):
Tegnap Havernak megjött az új gépe és mondta, hogy állítsak be neki mindent, mert ö csak játszani szokott rajta.
A Gépe:
nVidia GeForce 8800 Ultra
Intel E6600 Core 2 Duo Proci
2 Giga DDR2 800 MHz ram
Windows Vista Ultimate 32 bit-es oprendszer
Gigabyte P35 alaplap
Legfrissebb nVidia meghajtó program
- megjegyzés:(jó kis gép 350-et fizetett érte, habár ö tudja mire költi a pénzét)
A probléma a következő:
Felraktuk a Splinter Cell Double Agent-et (crackes változtatott)
Minden ok (habár a game előtti teszt kiírta hogy nem ismeri a 8800 ultrát és a Direct X 10 se, piros X de azért továbbengedet), meg lett creckelve (felülírtam a off/on line mappában az indító .exe-ket).
Najó akkor indulás:
erre először bejön a Must Check ablak majd pedig a Microsoft Visual C++, Runtime error.
Próbáltam a Luncher-rel indítani de semmi magába az exe-ben de semmi ugyanez a hiba még kompatibilitási módba se akart elindulni. A multi rész elindult de az csak a menüig.
Szerintetek el fog indulni vagy leszedjem neki a mini Imaget és próbáljuk azzal.
A régebbi gépén amit eladot azzal elindult csak az meg nem támogatta a SM 3.0-t (Radeon 9800 pro)
- megjegyzés 2 (Játékok futnak kipróbáltuk a Lost Planatet az elindult (habár igaz hogy ezt Vistára is + Dx10/9 is fejlesztették).
Tanácsoltam neki hogy rakjon fel XPSP2-t de, azt mondta neki, nem kell. Valakinek futott már Vistán vagy hasonló problémát produkált már.
előre is THX.