• tulipt
    Nekem is szemet ütött ez a mondat: "Magyarországon az emberek öntevékenyek. A support hívások száma jóval kevesebb, mint bármelyik nyugati országban. Megtanulnak összerakni dolgokat, de nem ez a világ rendje."

Ez nem biztonságtechnikai szakember, hanem üzletember. Vonjuk ki a társadalomból ezeket az okos embereket, tömörítsük őket össze, és csináljunk belőle pénzt! Persze nem ők keresnének vele, hanem én, mert én szedtem őket össze, meg a munkaeszközt is én adtam nekik. Végülis ők csak szakemberek. A zseni én vagyok.
    És ki fogja megfizetni ezt a zseni ötletemet? Az a szegény ember, akinek a fia autodidakta módon megtanulta jól kezelni a gépét, mert szegény családban nőtt fel. De őt én fogom alkalmazni.

Ez az ember nem örül annak, hogy már megint jobbak vagyunk valamiben a világon, hanem rögtön meg akarja szüntetni ezt az állapotot. Miért? Mert ő egy üzletember, és az okos magyar ember megoldja helyette, amiről ő azt gondolta, hogy csak ő tudja megoldani. Ugyanis nyugaton tényleg csak ő tudja megoldani, de Magyarországon még nem hülyék az emberek! Hála az Istennek! Reméljük, ez mindig így lesz!
    Arról meg, hogy mi a világ rendje, inkább ne beszéljen egy ilyen ember... igen, létezik a Földön az a világ, amelyiknek ez a rendje. De ott még 30 évesen is diszkóba járnak az emberek, és mindent megvásárolnak a TVShopból, és babysitterre bízzák a gyerekük nevelését, és csodálkoznak, hogy már tinédzserként drogozni kezd. Én ezt üzenem ennek az üzletembernek:
    "Öreg! Eltévesztetted a házszámot!"