F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
janus84 #3492 Hogy harmadik véleményt is olvass. Én WOW-oztam GW-ztem Vanguardoztam.
Egyetértek azzal, hogy hasonlóak a questek, mint a wow-ban, de szvsz sokkal ötletesebbek. Mindemellett én ebben a játékban éreztem leginkább azt, hogy a karakterem nem csak monoton egy dolgot csinál, hanem folyamatosan többféleképpen kell vele játszani a váratlan helyzetektől függően. Sok játékban ez van: Tank tartja a mobokat, híler gyógyít, a többiek meg állnak a tank mögött és nyomogatják az 1-es 2-es gombokat. Hát itt is ez lenne, de amikor rádrontanak ezer felől, csapdába esik a fél party, 3 részre kell szakadni, nyolc gyökér csapdos miközben a nyakadba liheg egy elitmaster, és közben egy egész más helyen kell lecsapni egy óriási gonosz fát, mindeközben van rajtad 2-3 dreed (rettegés) ami azt eredményezi, hogy legyengül a karaktered, minuszbamegy az armorod, és hatalmas szauronszem villog a képernyőn, akkor beáll a pánik, ventrin mindenki kiabál, hogy a köveztkező FS kombónál milyen szineket nyomjunk, hogy talán legyen esélyünk életbe maradni, akkor azt mondom: IGEEEEN EZ EGY NAGYON JÓ JÁTÉÉÉÉK! :D :D :D
A classok szerintem remekül el lettek találva, egy probléma van vele: Kell egy tank; kell egy híler; kell egy kapitány a buffok miatt; kell egy burglar az FS kombók miatt; kell egy lore master, mert altat rootol, manát tölt, debuffol; upsz maradt egy hely a championnak és a hunternek, melyiket kéne vinni? Jah hogy jönne 2 lore master és jönne 2 burglar a csapatba? AjJajj, hogy fogjuk ezt az instát megcsinálni?
Hozzá kell tennem, hogy olyan szerencsében volt részem, hogy egy állandó partyképes csapatom van akikkel majd minden este játszunk. Ez rengeteget dob a hangulaton. LV40 felett járok, a raid instáról (eddig csak egy van) sok szépet és jót hallottam.
A játék valóban PVE, de ha PVP-zni szeretnél, akkor megvan rá a mód. És nem ész nélkül össze vissza gyakjuk le egymást módon, hanem egy külön területen, lv10-től már indíthatsz monstert, és mehetsz gonoszkodni a lv50-es játékosok ellen. Hameg nagy karival mégy be, és elfoglalsz területeket (pl egy bányát), igen sok pénzt kereshetsz vele.
Jó játék a LOTRO csak ajánlani tudom.
Jah úgy lv 15-ig folyamatosan az volt az érzésem, mint Lorienelnek. Majdnem abba is hagytam, aztán szépen beindult.